25 mars

Någon dag ska jag ta tag i mitt liv, på riktigt.

give me, give me

Sammanfattar dagen såhär: GE MIG EN HÄST!
För fy tuuuuuuuuuusan vad kul det var att rida trots att lektionens ämne var framdelsvänding, haha för mig kände jag men kanske fick tillochmed jag kläm på det på slutet?

Och lite good news är även att jag nog snart stolt kan visa upp ett VG i b a d v e r k s a m h e t ! :D

En bra dag helt enkelt, förutom mina sura attacker mot min superduper bara!

Tillbaka till hästvärlden

Imorgon blir Caroline Berkelind en ridtjej igen, jag gillar't! :D
Får bara hoppas att det går bra med knäet och att jag inte kommer vara totaltsupersämst menmen det får gå eftersom det bara är en gång som det handlar om. Hoppas dock att det blir lite mer av sånna här glädjestunder i framtiden.

idag så var det sista onsdagen som jag var helledig på eftersom jag och Johanna har lyckats tjata till oss en lektion extra Matte C i veckan och usch vad jag ångrar det just nu, haha.

Måste även tilläga att allt med studenten känns bara kaos, tycker synd om min kära Mikaela vill jag lova! Det är inte lätt att vara student med allt som ska fixas och som kräver att alla har hyfsat lika åsikter och det finns ju inte i Lp3 kan jag lova, hahaha men ack så kul det är !


Mobilhelvete


      Än en gång har min mobil pajjat, det är nog någonting med mig och trasiga mobiler tror jag. Orsaken den här gången kanske kan vara att jag och Viktor vurpa med cykeln TVÅ gånger på vägen till bussen (Y) eller så kanske mobilen bara har bestämt sig att släcka ner två tredje delar av skärmen bara sådär? Jag tror det.

RSS 2.0