I'm lovin' it.

Jag ar inne i en sann dar "livet leker-period" igen, allt kanns bara sa himla bra.
Det gar kanoners med barnen, marker resultat pa gymet konditionsmassigt, har sa himla fina kompisar har, far se alla saknade kompisar& familj om mindre an 3 veckor, det snoar ute och jag borjar fa tillbaka mitt sjalvfortroende nar jag pratar engelska igen.

Livet skulle dock vara liiite battre om min vardpappa ar borta en vecka till sa jag kan ha bilen precis nar jag vill och om man skulle ha vinterdack i England. (En av bilarna kommer vi inte ut med och det ar vall kanske 3 cm sno utanfor, hahaha sager jag som ar svensk.)

Monday

Hade en kanon dag igar i London och sedan med familjen! Veckan som kommer ar det mycket jobb och ingen utgang, tro't eller ej:
- Mandag : jobbar som vanligt. Puben pa kvallen
- Tisdag : Jobbar som vanligt at min familj med stadning och barnen. Halv 7 ska jag sitta barnvakt at en annan familj i Tunbridge Wells.
- Onsdag : Jobbar som vanligt
- Tordag : Jobbar som vanligt at min familj med stadning och barnen. Sen ska jag jobba igen at den andra familjen pa kvallen.
- Fredag : Abbie ska jobba i London sa har barnen pa eftermiddagen och sitter aven barnvakt at Abbie hela kvallen
- Lordag : Ska folja med familjen till Blue Water och gora lite julklapps shopping. Pa kvallen sitter jag barnvakt at en familj nara Tunbridge Wells.
- Sondag: Leeeeedig.

Barnen bokstavligen bad mig att stanna minst ett ar till igar, mina underbara sma finingar..

veckan som har gått

veckan som har varit sedan jag sist skrev: Tisdag- jobbade som vanligt, max hade en tjejkompis över och abbie kom hem tidigare för Imi skulle till optikern så kunde mest glida runt. på kvällen såg jag och Emma Harry Potter, kärlek till den filmen! efter det mötte vi upp j för en snabbis. Onsdag- abbie hade ett tidigt möte så jobbade själv på morgonen. gick upp tidigare än vanligt för att vinka av poppy och efter att jag kört de andra två till skolan gick jag tillbaka till sängen och vaknade kl 1! efter jag slutat för dagen åkte jag till gymet och sedan till Sophie för att prata ikapp allt som hade hänt under den veckan som gått utan att vi träffats och vi avslutade kvällen med en film. Torsdag- a jobbade hemifrån så jobbade knappt, hämtade bara max. Gymet och hade jag bestämt mig för att för en gång skull vara hemma en kväll och inte göra något. Fredag- som vanligt på fredagar skjutsade jag i och m till skolan och tog sen en promenad med bebisen promenad Lettie, stötte på xenia och vi bestämde att vi skulle ut och springa lite senare (ställde dock in det eftersom jag frösk inomhus..). gjorde istället nästan klart barnens julkalender som jag har hållt på med. in till t.w runt 4, presentera mig för en familj som jag ska jobba åt nästa vecka, äta på en restaurang med Sophie och Jennie för att fira j och Emmas födelsedag (Emma blev dock sjuk så hon kunde inte komma). efter det en snabb drink på en pub och sedan p&p som jag kom in på, jag var den enda som inte fick visa lägg trots jag var den enda som inte skulle få komma in då de har blivit kanonhårda på åldern. Lördag- jag och s vaknade vid 12, gick till mcDonalds vid halv 2, började jobba vid halv3 dock var ingen hemma fören efter 4 så skypa med mamma ett tag. efter att ha haft det mysigt framför xfactor ligger nu alla 3 och sover i mitt rum. imorgon fyller j år så efter att jag har slutat vid 12 ska vi in till London och åka skridskor, mycket trevligt.

Who knows

Ar det jag som gor att det alltid blir sahar? Ar det jag som skapar situationer som denna? Eller ar det dem? Kommer det alltid att bli sahar da&da under hela mitt liv? Jag vet bara att jag inte pallar det, jag vill inte vara i mitten av det eller vara orsaken till det.


Familjedagar

Har haft 4 helt underbara dagar med delar av familjen, jag markte hur mycket jag har saknat dem nar jag sag dem pa flygplatsen.

I fredags kom jag en timme forsent till flygplatsen pga alla koer pa motorvagen och pa vagen tillbaka var vi fast i koer aven da sa kom hem nastan 2 timmar senare an vi skulle ha gjort. Vi at mat med min vardfamilj och planerade lordagen.

Pa lordagen sa akte vi ner till Brighton och spenderade nastan hela dagen dar, inte sa mycket shopping utan mest strosa runt pa stranden, piren och inne i stan. Nar vi kom hem igen gick vi till puben har i Mark Beech och at och hade det mysigt.

Sondagen tills idag spenderade vi i London, det var lite shopping, jag och farmor akte turistbuss, Linn fick gora sin fodelsedagspresent ifran mig och igar gick pa musikal ; phantom of the opera. Mycket bra! Fick ha Linn i knaet nastan hela andra akten, inte mig emot! Gick upp tidigt idag for att ta taget hem vid kvart over 6, jag ar ingen morgonmanniska.

ikvall blir det antligen Harry Potter! :)

18 november

Igar sa firade jag svenska Emma som fyllde 19 med de andra svenskorna och hon hade bakat en myyyycket god tarta och drank svensk oboy, det kallar jag onsdagslyx! Efter det sa akte jag och hamtade Imi och jobbade som vanligt.

Pa kvallen satt jag barnvakt at kanske varldens sotaste tjejer, onskar att jag kunde ta med mig dem hem. Bebisen som jag brukar ta hand om pa fredagar sov dock nar jag kom dit sa fick inget bebismys. Foraldrarna ar ocksa helt underbara (de hade oroat sig under kvallen for att jag skulle frysa trots att de hade satt in tva extra element i tv rummer enbart for min skull) och det ar sa roligt att de verkligen uppskattade att jag satt barnvakt, det ar inte sa ofta langre som jag kanner att mina vardforaldrar gor det eftersom jag har varit har ett tag. Att fa betalat nar man kollar pa 6 avsnitt av Sex and the City ar heller inte helt fel;) (Mikaela, du skulle btw alska deras hus!)

Ikvall sitter jag barnvakt at min familj, kan tanka mig att vi alla 4 hamnar i Imi's rum som vanligt. Abbie och Al bestamde sig att de ville ga ut och ata sjalva, tank om jag ocksa kan gora sa i framtiden..



imorgon kommer deeeeeeeeeem :D
GRATTIS systeryster! Insag hur mycket jag saknar dig nar vi pratade forut.. <3

Gardagen

-Vakna vid 20 over 7 - snooza till 20 i 8 (trots att jag borjar halv 8) och sedan jobba en timme.

-Ga tillbaka till sangen och sova till halv 12, stada undervaningen i 3 timmar.

- Aka och hamta Max vid kvart over 3 och ge han all min uppmarksamhet varje minut.

- 20 i 5 ringer skolan och sager att Imi fortfarande ar kvar (en annan mamma skulle ha kort hem henne..) sa far fort som tusan stuva in max och min sjalv i bilen for att aka till skolan. Pa vagen dit inser jag att jag har last och Poppy kanske kommer hem tidigare an oss.

- Framme i Penshurst kommer Imi kutande emot mig och kastade sig over mig nar hon fick syn pa mig, inser att vi kommer att hinna tillbaka innan P... vilket jag inte skulle ha tankt for 2 min senare kor jag pa ett radjur.

-stannar bilen och ser att det inte har hant nagot med bilen och kan heller inte se radjuret, trots att det "bara" blev en knuff sa antar jag att det har blivit skadat.

-Aker hem for att hitta Poppy pa trappen och ringer Abbie som sager att det inte ar sa mycket jag kan gora och ber mig hamta upp henne och Al i Edenbridge kvart i 7 sa fram tills dess ar det mys med barnen.

-5 over halv 7 sa aker jag och alla 3 barnen for att hamta upp foraldrarna, kora dem till tagstationen dar deras bil star, aker hem och byter om och sedan tillbaka till Edenbridge for att ga pa ett spinningpass.


in my head a Sunday evening

How do you choose between your head and heart? ....

Too much clubbin', not enough lovin'

Hade tankt att ta en riktigt slapparkvall igar for har borjat trottna pa att vara ute flera dagar i veckan, varje vecka. Kande att jag dock inte ville slosa bort en fredag pa att gora inget sa akte till Jennie och hade en mysig filmkvall som resulterade i en utgang.. Nu i efterhand sa kanner jag att vi lika garna kunde ha varit hemma, var inte alls mycket folk ute och musiken var dalig forutom nagra fa grymma latar.

Kom hem runt 7 idag och har jobbat sedan dess, var sa otroligt omotiverad att aka hem nar Jennie och Emma borjade fixa iordning sig infor kvallens party ( Idas leaving party) men som tur ar har barnen varit sa grymt bra och allt har bara rullat pa. Snart ska jag fixa iordning mig for kvallen och sedan halla tummarna for att Abbie och Al inte kommer hem allt for sent.

Tonight is gonna be a good night

Listor

Dagens innelista:
- England ar verkligen England fortillfallet- mulet , dagligt smaregn och vind. Alskar att ta en promenad bland falten och se man i rutiga skjortar, vast och en militarhatt som ska ut pa jakt.
- familjen kommer om en vecka

Dagens utelista:
- Ida har sitt leavingparty imorgon
- fick reda pa att jag maste sitta barnvakt imorgon trots att jag sa att Ida har sitt leavingparty, da marks det att man bara ar anstalld. Trots att Al tyckte att det var for tidigt att komma hem kl 23 lovade Abbie att de skulle komma hem da sa far mota upp tjejerna ute. Det var den middagen och fixa iordning mig i lugn och ro hos B1 och sedan motas upp pa puben och snacka skit innan utgang.
- att bo i mark beech och kora bil konstant. Hur roligt ar det pa en skala att halva lonen gar till bensin?

Small little sunshines

Aven om "mina" barn ibland kan bete sig sjukt bortskämt (ex. tycka man är elak om man inte går fran andra änden av huset till rummet som de är i för att enbart ta ut en av katterna), ha temprament som är till duga och jag vissa dagar blir så trött på dem och undrar varfor jag ens forsöker uppfostra dom så..

ä
r de verkligen mina små älsklingar. De kan göra mig så sjukt glad när de "bara är", alla kramar man får, när de väljer att sitta brevid mig eller i mitt knä istallet for deras foräldrar, nar man märker att man har lyckats uppfostra dem lite iallafall efter allt tjat om please, thank you och att spola toaletten och dem är helt helt underbara nästan hela tiden och det gör redan nu ont i hjärtat nar jag tänker på att jag kommer åka ifran dem förr eller senare.

eftersom jag inte vill lägga upp bilder på barnen sa får ni se mitt fagra ansikte som jag vet att ni älskar, hehe..



(for övrigt hörde pappan aldrig av sig om han skulle sova hemma eller stanna i London, inte för att jag hade räknat med att han skulle sova hemma men ett sms hade varit trevligt for kändes sådär att sova med dorren olåst på landet..)

9 november

Idag så jobbar jag heeeeela dagen och antagligen natten ocksa ( spelar for mig ingen roll eftersom pappan inte skulle ha tagit hand om barnen imorgon pa morgonen andå). Ska stada nedervåningen nu i några timmar, åka in en snabbis till T.W och sedan hamta upp Max kvart over 3 och underhålla barnen tills laggdags vid 9. Jag hoppas verkligen inte att de blir totalt upspeedade ikvall och att det inte blir bråk om att jag inte vill sova i deras rum.

I veckan blir det som sagt en hel del jobb och inte så mycket traning, kanner mig grymt omotiverad till att trana. Jag kommer anda inte hinna gå ner i vikt tills jul och kor ju bil sa det racker och blir over till allt annat sa orkar helt enkelt inte satta mig i bilen och åka och trana.

Kanns så tråktråktråktråkigt att mina svenska kompanjoner åker hem snart, Ida åker nasta vecka och min B1 i borjan av december, jag vill inte!

Happiness


5 november, redan?

Kan inte vanta tills i jul da jag kan fixa min dator och skriva normalt, lagga upp bilder och lyssna pa spotify. Hata Mac, eller iallafall min icke existerande kunskap pa datorer som denna.

Dagarna rullar pa som vanligt, olika mycket jobb varje vecka. Igar bodde jag i bilen och likasa idag sa har faktiskt bett om extra bensin pengar, det borjar ta sig! Fick reda pa sent i sondagskvall att Abbie aker till Tjeckien pa mandag och ar borta tre dagar sa jag ar "in charge". Tack for att jag fick reda pa det i lagom tid.. men far vall kanna mig stolt att hon inte tycker att jag inte behover manaders forvarning nar hon ar borta.

Vet inte riktigt hur helgen kommer att se ut, ska hamta en kompis pa Gatwick pa sondag kvall, ett eller annat besok pa P&P kan jag tanka mig och sa ska vi pa nagot fyverkerigrejs.

Om tva veckor kommer pappa, Elli, farmor och Linn :D :D

3 november

Spenderade for en gangs skull lite tid med familjen och barnen igar, (jag gor aldrig det langre om jag inte jobbar) och jag tycker bara mer och mer om den har familjen for varje dag! Har haft en sadan grym tur att jag blev matchad med dem.

Och jag hoppas att jag inte kommer skaffa pojkvan har borta for da kanns det som att jag kommer stanna har ett valdigt bra tag..


RSS 2.0