7 veckor till Sverige

Det senaste har jag verkligen borjat uppskatta mitt rum och speciellt min dubbelsang, man kan ju liksom sova med en dator, bocker och annat roligt i sangen utan att sparka ner det i somnen. Trots att mitt rum inte kanns som mitt ar det ju grymt stort! Det kunde faktiskt vara en 1a och jag klagar verkligen inte over alla speglar, eget badrum och att det tar ett par sekunder att ga fran ena anden till den andra.

Och min sang i sverige kommer kannas jatteliten nu och jag tycker synd om min nasta pojkvan da jag har fatt ovanan att sova diagonalt ( sophie har papekat det ett x-antal ganger..)



Sa har sag mitt rum ut innan det gjordes om, snacka skillnad pa rum! (Nytt golv, ny tv, nya lakan, nytt soffoverdrag och framforallt ny farg pa vaggarna) Kommer upp bilder pa det nagon gang..

Ikvall blir det forst ett besok pa en resturang, (gratis mat for the win!) och sedan utgang i London. Planerna ar att dansa till klubben stanger vid 5, fordriva tid och sedan ta forsta taget tillbaka till t.w.

Kan heller inte klaga pa att jag knappt har jobbat denna veckan, har jobbat en hel dag och det var igar men loste det genom att ta med Imi och Max till ett lekcenter i t.w tillsammans med Jennie och tva av hennes killar, de lekte och vi snackade skit- underbart!

25 augusti

Jag har haft en GRYM helg med the swedish guuurls! Sa sjukt, sjukt, sjukt kul har vi haft det!

I fredags var det utgang och sedan ga till lagenheten dar Jennie holl hus, blev att vi stannade over natt dar och hade ytterliggare en "walk of shame" genom staden pa lordagen hem till Jennie. Pa lordagen var det tacos mys pa menyn och jag och Jennie taggade for ytterliggare en utgang. Som tur var visade sig P&P sitt riktiga jag denna kvallen och vart en mycket bra utgang.

I sondags var det Bluewater som gallde ( ett enormt shoppingcenter). Efter ett par timmar senare an vad vi hade bestamt da jag och jennie hamnade pa olika stallen efter krogen kom vi ivag till detta omtalade shopping paradis. Dock var jag och min festkompanjon alldeles for sega for att shoppa sa vi overlat det till Emma och Linda och vi provade istallet alla bankar som fanns dar inne tror jag. Hemvagen tog nastan tva valdigt handelserika timmar nar den skulle ta 50 min, hej felkorning! Gjorde dock inte sa mycket for vi skrattade ifran borjan till slut . Kvallen avslutade vi med tacos resterna och filmkvall, me like.

Thank god it's Friday

Något som jag inte kommer att sakna den dagen då jag beger mig på nya aventyr ar att standigt behova tanka pa bensinen! På en manad tankar jag nog min bil for 1200 kr och då ar 500 kr ifran familjen (vilket inte racker på långa vagar nu nar bensinen ar sjukt dyr) och eftersom man inte tjanar allt for bra på detta jobbet kanske ni forstår att det svider i plånboken.

Idag ar alla i familjen på ett stort nojesfalt, forutom Poppy sa maste vara hemma och hamta henne kl 19. Underbart, verkligen. Ska som vanligt bo i T.W hela helgen och familjen behover båda bilarna sa maste ta tåget in som tar 65 min med alla byten så kommer inte in foren sent ikvall, dar fick jag bara for att jag sa att jag kan sluta nar jag vill på fredagar..

Brighton,sommar, Starbucks och Primark ar ett vinnande koncept!

Var tankt att vi skulle gå ut i Brighton imorgon men har insett att ekonomin inte racker till sa blir nog att åka till ett grymt stort shoppingcenter istallet pa sondag (fonster shoppa.se) och imorgon blir det tacos mys med de svenska tjejerna. Som jag har saknat att ata tacos!


As life should be

Jag vet att man kanske inte kan mäta lycka i tårar men jag har gråtit EN gång sedan jag flyttade hit, en gång på 7 månader och det var när pappa ringde och berättade att Racy hade dött (då kan vi även räkna med att jag aldrig har fått en "ledsen fylla" trots att jag festar en hel del här borta, nagot som hände titt som tätt i Sverige).

även om jag vissa dagar är less på jobbet och det är så tråkigt och jobbigt när kompisarna man har fått här åker hem har jag aldrig varit lyckligare och stoltare över mig själv.

Jag har sagt det så många ganger, livet är sa mycket lättare for mig här, folk är gladare, mindre problem med allt och alla och jag önskade att alla kunde få uppleva det här. Har märkt att min engelska har forsämrats sedan jag började umgås mer med de svenska tjejerna men vad gör det när jag njuter så sjukt mycket av livet i sig?

Happy days

Jag borjar forsta vad folk menar nar de sager att man ska umgas med personer som ger en energi och gor en glad. Har haft en kanon dag i Brighton idag och sedan traffade jag Sophie och Pauline en snabbis efter det.

Livet leker, jag vill inte att detta ska ta slut och jag mar sa grymt bra har i England.

Sleeping beauty

Jag har kommit in i en sovaperiod igen, typ somnar kl 22 om jag ar hemma en vardag och somnar ALLTID om nar barnen har gatt till skolan och sover till 11 eller 12. For en manad sen var det tvartom, var pigg och aven om jag ville somna om pa morgonen gick det inte. Skyller pa naringsfattig mat och hosten ;)

I veckan blir det en hel del jobb, var dock ledig igar (jaaaaaaaa!). I eftermiddag ska jag jobba at en annan familj tills sen kvall, imorgon jobbar jag till 21 och torsdag har jag barnen sjalv pa morgonen ( ingen big deal kanske, maste dock kora dom till skolan) och jobbar aven lordag sondag denna veckan.

och maste bara gratta mig sjalv till att jag ater igen ar smartast i stan! Tro't eller ej, glomde kvar mitt bankkort i en uttagsautomat igar. Tog ett kontoutdrag som visade att jag bara hade tillgang till en tredjedel av det som finns pa kontot sa blev vall antagligen forbannad over det och glommer kortet, vilket jag insag 5 timmar senare. Lyckades sparra det sa far ett nytt inom nagra dagar. Lyckades ju iallafall ha det i 4 veckor.

Ge mig styrka

Jag kanner pa mig att det kommer bli ett helvete att lagga barnen ikvall, de dansar, hoppar, spexar och brakar konstant.
Jag har ingen energi till detta och kanns annu battre att Xfactor slutar klockan kvart over 10 ikvall sa kommer bli blod, svett och tarar nar de inte kommer fa kolla klart pa det.

Onska mig lycka till, klockan ar bara 20 over 7, puuuuh

8 oktober

Innelistan
-Solen skiner
-det ar hyfsat varmt ute
-det gar sa bra sa bra med de tva yngsta barnen
-det ar redan fredag!

Klockan halv 5 tankte jag ta helg ett dygn tills jag jobbar tills sondaglunch. Pa sondag ar det forhoppningsvis London som galler.

Haller tummarna for att det blir en bra kvall, barnen ar bra imorgon och vadret haller i sig.

Time won't tell


Jag och Abbie pratade faktiskt om hur lange jag ska jobba for dem (eller rattare sagt, hennes syster fragade hur lange jag ska stanna). Bada ryckte pa axlarna och Abbie sa att jag far stanna hur lange jag vill eftersom de trivs med mig. Det gor ju inte det hela lattare precis, kunde hon inte sagt att jag var tvungen att jobba hel eller halvar eller nagot?

Just nu kanns det som att jag kanske bara stannar ett ar, trivs inte lika bra langre. Det funkade att bo sahar nar Michaela och Christina bodde 10 min ifran mig men nu nar det ar nya aupairer i Penshurst som inte verkar vara intresserade att umgas fler an de tva hatar jag att bo i Mark Beech. Sen ar det lite andra grejer som har hant som ocksa paverkar det och minst sagt detta jakla morker.

Det ar verkligen inte sa att jag vantrivs och vill aka hem, kanner bara att jag kanske har gjort detta nu och det ar dags att gora annat. Varfor ska jag stanna langre pa grund av nagon som inte skulle ha gjort det for mig? Kanske ar dags for mig att satta mig sjalv pa forsta plats for en gangs skull?

Give me a new weekend

Hade tankt att lordagskvallen skulle bli en lugn kvall eftersom jag skulle jobba men nar jag kom hem i lordags sa sa Al att han var for trott for att aka ivag (han kom hem ifran USA samma dag) sa Abbie undrade om jag ville folja med till "festen" istallet dar det skulle dansas linedance hela kvallen.

Hade en skoj kvall med Abbie, hennes syster och dotter plus Imi och poppy. Ibland forstar jag inte vilken tur jag har haft som har fatt den har familjen, ska inte forneka att jag ibland kannt att "vad gor jag har?" men som privatfamilj ar de en av de absoult basta familjerna jag har traffat.

Nar vi kom hem runt 11 akte jag fort till Tunbridge Wells for annu en utgang, var forsta gangen jag och Jennie gick ut sjalva och vi hade grymt kul. Vi kom dock hem till henne klockan halv 9, somnade kl 9 och gick upp vid halv 1 sa under gardagen var jag inte alldeles for kaxig.

Nu blir det lite gym om jag kan motivera mig sjalv!

RSS 2.0