Helgen som har varit

Det är utan tvekan helgerna som jag lever för.
Verkar som de flesta av er hemma har haft en bra helg och så har jag.

Jobbade på morgonen i fredags och var sedan barnvakt åt bebisen men fick resten av dagen ledig. Mötte upp Amela och Sophie i Tunbridge Wells för fika och blev så att jag stannade kvar till sen eftermiddag, åkte sen hem för att hänta grejer och efter lite jobb (städade stugan medan pappan badade i poolen och spelade fotboll) åkte jag tillbaka till Sophie och vi gick ut och hade som vanligt en grymt kul kväll, dock inte lika spårad som det brukar bli. Var nog ganska bra att vi inte kom hem runt 6-7 på morgonen som vi brukar utan kom hem runt halv 4 istället eftersom jag behövde åka hem så tidigt som möjligt för att jobba dagen efter.

Lördagen spenderade jag hemma och jobbade i stort sett hela dagen. Min värdpappa hade sitt 40 års kalas så hjälpte till med lite allt möjligt. Hade väll sådär kul kanske, ingen i min ålder som var här utan bara barn och vuxna men framåt kvällen så blev det roligare.

Trodde jag skulle jobba på söndagen också men min värdmamma sa att jag inte behövde hjälpa till under frukosten om jag inte vaknade självmant, alltså jobbade jag inte. Den dagen jag vaknar självmant klockan 8 ser jag fram emot. Åkte in till Tunbride Wells och mötte de svenska tjejerna och såg matchen england- tyskland. Suck! Sophie kom lite senare och dagen slutade med att jag och Sophie satt själva kvar i parken och pratade om allt mellan himmel och jord tills sent eftersom ingen av oss att helgen skulle ta slut.

Nu vet ni det ;)

Nu ska väll jag jobba lite kanske, har en glad och duktig Max och en som vanligt sur Imi hemma.

Fail

Förresten, märkte ingen skillnad alls i håret. Det var snopet det, kanske inte är meningen att jag ska bli blond trots allt ;)

PMS?

Ibland så undrar jag på allvar om en 11 åring och en 8½ åring kan ha PMS, för om de kan de så har tjejerna haft det den senaste veckan. De är sura, oförskämda och otacksamma och verkar ha en otrolig negavtiv inställning till mig, speciellt om jag inte servar dem som de vill.

Som tur är, är Max en solstråle i sig. Var så otroligt arg och frusterad förut men så kom Max fram och kramade mig och då kändes allt så mycket bättre. Den pojken har ett världens underbaraste skratt.

Annars flyter allt på som vanligt, ska hjälpa till på värdpappans fest i helgen, alltså får jag en dag ledig (eller fredagkväll- lördag lunch) men kommer nog inte få mer pengar alls. Det känns surt, får väll dricka vin och äta extra mycket mat som kompensation ;)


Ojojoj.

Har precis gjort något superdumt...
Har fått en fix idé om att bli blond igen trots att nackdelarna är så många många fler än fördelarna men min hjärna har tyvärr redan bestämt sig för att jag ska bli blond.  Pratade med en frisör som tog £65 för att bleka slingor, var helt okej tyckte jag tills hon sa att jag troligtivs behövde 3 behandlingar, alltså £200 (vilket är ungefär 2400 kr) och då vart det inte lika kul längre. Speciellt inte efttersom jag kommer behöva göra slingor ganska ofta för att det inte ska dumt ut med utväxten.

Så med stöd ifrån Amela bestämde jag för mig att ta tag i det själv och sitter just nu med hårfärg i håret och tanken är att jag ska bli mörkblond nu och sedan bli ljusare och ljusare. Är dock väldigt skeptisk till att jag kommer lyckas men time'll tell som jag brukar säga.

Imorgon väntar Brighton med Amela och ska möta upp Sophie som redan befinner sig där. Kommer nog bli ett mycket bra avslut på en hittills mycket trevlig helg.

tjooohej

Jag gillar verkligen livet här i England.

Kan inte förklara hur oerhört skönt det är att leva bara för nuet, det är inte hela världen om man skämmer ut sig eller gör bort sig, jag kommer ändå aldrig träffa personerna som jag träffar här igen ( om jag inte vill såklart). Jag behöver inte ta viktiga beslut för jag kan ändå inte göra något annat förtillfället. Jag kan bara njuta och luta mig tillbaka, typ.
Ju mer engelska jag lär mig desto mer saker vill jag göra och fler och fler dörrar öppnas nu när språket inte längre är ett så stort problem, är för tillfället inne på att jobba i USA nästa sommar och göra så många fler längre resor. Plugga är jag inte sugen på för fem öre.
Jag är förtillfället oerhört glad att jag har så pass många månader kvar här, några månader kvar innan jag måste tag i mitt liv på riktigt. Även om jag ibland kan vara trött på att jag så sällan kan bete mig som en 20 åring.
(här.skulle.det.vara.bilder.men.de.vill.aldrig.ladda.upp.

7 juni

Har haft en nästan helt underbar vecka i Sverige men var skönt att åka tillbaka igen.
Max kastade sig över mig så fort jag kom innan för dörren och tjejerna hade gjorde ett smycke till mig.
Kan inte förstå att jag inte kommer se alla igen förens om mer än ett halvår men det kanske är lika bra för jag är grymt besviken på mig själv på alla plan. trodde jag hade blivit starkare men att gå tillbaka till gamla vanor var så otäckt lätt och har sårat en av de viktigaste personerna i mitt liv.

Förtillfället är jag mer förvirrad och vilsen än någonsin men hoppas att England ska hjälpa mig än en gång.

RSS 2.0