jag hjärta er

Jag trodde att jag hade vant mig vid den här smärtan. Men åter igen så känns det som att hjärtat dras ut ur kroppen och någon hugger en kniv i det gång och gång.

Jag vet att jag inte har någon rätt till att känns såhär och jag trodde att jag inte skulle bry mig längre men ack så fel. Du ska inte vara där och jag här, du ska inte vara där och ta över min plats. Det är mina kompisar och framförallt mina älsklingar.

Jag vet att ni inte kommer att läsa detta men jag saknar er varje sekund. Jag har börjat inse att jag inte kommer tillbaka till er och det gör så ont.. Ni gav mig det finaste året och minnena någonsin.

Här tar jag och England en paus.

Hade tänkt att skriva detta inlägget i England men blev ju som alltid stressigt i slutet.

Vart ska jag börja? Har sagt hejdå till massor av personer utan att förstå vad som har pågått, kändes konstigt att inte säga "See you tomorrow or we can facebook eachother about the weekend". Jag fördrar dock ett sådant hejdå där allt är som vanligt än att det blir massa tårar ifrån min sida och man känner att man måste göra allt en sista gång "bara för att".

När jag hade hejdåmiddag med familjen, Livia och Hanna så kom dock tårarna. Det gjorde så ont att se tjejerna gråta och när jag kramade om den och jag kände hur de skakade av gråt brast det för mig med.. Som tur var var Max som vanligt, gick runt och kollade på hans scrapbooking bild som han fick av mig. Jag trodde att Max skulle vara den som skulle uppskatta den minst men ack så fel. Vi skulle gå igenom varje bild och prata om att på den och sedan satte vi tillsammans på lite mer saker på den. I slutet så sa han att jag kunde ta med mig bilden så att jag inte skulle glömma av honom.. Hur ska jag kunna gå tillbaka till en vardag utan dem?!
Fick en ipod av dem som de hade graverat in "Caroline love Poppy Imi Max X" på och jag blev så himla himla glad över den, har ju velat ha en ipod så länge och nu har jag en som gör att jag kommer tänka på dem varje gång jag använder den.

Tog mina fina solstrålar på bowling och efterrätt på en resturang i tisdags för att göra en sista rolig sak, bara jag och dem och allt vara bara perfekt. De var sig själva, jag var mig själv. Lite småbråk men vi hade så himla roligt. De där 3 ungarna har tagit sig in rakt i hjärtat och jag märkte att jag betyder mer för dem än vad jag har trott.



Jag har haft the time of my life i England. Jag har gjort så sjukt roliga saker, lite mindre genomtänkta saker, lite mindre nyktra saker och jag har njutit av varje minut som jag hade. Jag har mött de mest fantastiska och underbara personerna under mitt år, vissa kommer jag hålla kontakten med livet ut medan vissa visste jag att jag bara skulle umgås med för stunden tills någon av oss åkte ifrån England men det har inte varit något negativt alls utan man lär sig att uppskatta fenomenat att leva här och nu. Jag har vågat åka och träffa människor jag inte känner, umgåtts med personer som jag aldrig annars skulle umgås med och lärt mig att med vissa klickar man på en gång medan med vissa tar det väldigt lång tid att bli mer än bekanta. har tyvärr också lärt mig att med vissa har man en underbar och rolig period som tyvärr rinner ut i sanden.

Att åka dit med knappt något självförtroende i att prata engelska för att lite mer än ett år komma hem och tänka på engelska har varit en oerhört cool resa inom mig och jag känner nu att jag är en starkare och mer självsäkrare person. Jag vill ut och resa mer, att skaffa lägenhet, börja plugga och "settle down" lockar mig inte alls förtillfället.

Jag har fått 3 till syskon och en till familj. Jag saknar dem redan så att det gör ont, jag har som sagt inte förstått att jag inte åker tillbaka till England (just nu iallafall). Jag vill inte inse det heller, jag tror att saknaden kommer komma som en chockden dagen jag inser. Jag känner för tillfället egentligen bara tomhet och saknad, det har inte varit lika stor att åka till Sverige som de andra gångerna då jag vet att jag hade en enkelbiljett hit.

Nu gäller det dock att behålla min positiva caroline och se framåt och längta till att åka till Norge. Jag ska göra mitt bästa att försöka att glädjas över att jag slutade på topp i England och att jag träffar dem i sommar igen.





<3


sammanfattning av vecka 9

Såg att mina kära syster bad om en uppdatering men har valt att inte uppdatera för det skulle inte bli något rosa fluffigt inlägg överhuvudtaget. Vill inte gå in på detaljer, låt oss bara säga att jag har mått bättre..

Har försökt lära upp Hanna så bra som jag har kunnat, det är svårt att ta ett steg tillbaka och låta någon annan göra det som man gör varje dag men ack så lärorikt.

Måndag- torsdag träffade lite kompisar och umgicks med barnen och gjorde inget speciellt.
Spenderade fredagen först med Lettie och sedan inne i ett väldigt soligt London. Åt lunch med Livia och sedan tog vi en mycket trevlig och glad promenad längs kanalen. Letade sedan rätt på den svenska butiken inne i London och gick ut 300 kr fattigare på presenter till andra, åkte sedan ut till Kicki och David som har flyttat. När jag kom hem runt 8 åkte jag nästan direkt till Emma där vi åt semlor som jag hade köpt och sedan mötte vi upp Sophie, gick till en bar och sedan ut på Pitcher&Piano. En sista kväll där inne (igen) med mina två favorit tjejer här i England var precis vad jag behövde efter den veckan.

I lördags så tog jag det lugnt och sedan åkte jag, Emma och Hanna till Brighton för en hejdå utgång som inte blev som vi hade trott. Det vara bara Xenia och Tom som var där ( de andra tjejerna var för bakis sedan fredagens utgång eller så behövde de jobba), då hostelen var för dyra för vår smak och vi insåg att första bussen på söndag morgon inte alls gick vid 7 utan vid 9 så efter några drinkar åkte vi tillbaka till t.w för att avsluta kvällen på Belugas.

I söndags slappade jag och Emma hela dagen, åt goda hemmagjorda mackor, ben&jerry och kollade på x-antal Sex&the city avsnitt efter att vi hade rensat ut mina saker så att väskan nu ligger på 19 kilo. Bra jobbat säger jag till mig själv!




Vill bara säga tack till min fina Emma som har stöttat och tröstat mig och förstått utan att jag har sagt något.
<3

 


lite tisdag igen

Jag behovde inte betala for gymmet den har mandaden =£40 extra! Ah, sa mycket skoj jag kunde ha haft for dem men nu har jag rad att handla andra roliga saker sa som lite bensin och fylla pa mobilen! ;)

Tog hand om nagra djur forra veckan at en annan familj och Abbie sa att jag skulle fa pengar for det men nar jag lamnade tillbaka nyckeln igar sa fick jag endast ett Tack!, nu ar det inte sa att jag gjorde det for pengarna (mamma har uppfostrat mig val) men nar man tror att man ska fa lite sa blir man ju lite snopen. Fast hon kanske ger mig en tack present i veckan... ;)

Sitter har och ar supertrott men det ar bara att bita ihop. Idag ska jag borja "lara upp" Hanna, pa schemat idag star det stadning och aka och kopa sopsackar innan vi hamtar barnen. Ibland ar livet som aupair allt bra glamorost he he he.

RSS 2.0