Do things that makes you happy

Malaysia var precis sa bra som jag hade forvantat mig! (minus jordbavningen och tsunamivarningen som var lite extra spanning i vardagen)

Just nu ar vi i Thailand. Idag ar en sadan dag som vi har ridit i jungeln pa elefanten Boo, gett bananer till bebiselfanten Coco och sedan tagit en timmes thaimassage. Sen har vi precis bokat ett finare hotell i Bangkok sista natten, livet ar alltsa helt okej fortillfallet :)

Singapore

Idag har vi tillbringat hela dagen inne pa Universal Studios och kollat pa saker och akt karuseller, behover jag tillagga mer?!

Singapore ar nice! Frascht, modernt och super serviceinriktade personer. Jattebra shoppingutbud med massor av shoppingcenter, tyvarr sager min backpackerekonomi. Hit skulle jag kunna tanka mig att aka tillbaka for shoppingen, that's for sure.

Annars har vi varit duktiga tjejer och inte festat utan sovit tidigt. Vi tankte borja trana pa riktigt nar vi var har men sen hittade vi Hershey Kisses och Reesers chokladbutik som vi har spenderat mer tid inne pa an vi borde. Dock har vi gatt, gatt, gatt och gatt i den har staden.

Vi kanner oss bade speciella och uttittade, hur manga som helst fragar var vi ar fran. Kom till och med fran tva olika kineser som tog kort med oss, utan att fraga och skrattade at oss. Vad hande dar liksom?!

Bestamde precis att vi aker till Malaysia imorgon, sa manga ar som jag har langtat efter att besoka detta land!

so long.

RSS 2.0