29 juni

Ja, vad ska man säga? Åkte ju hit till Norge för att jobba och jag får äta upp mina ord kan jag lova!
Jobbar jämt och lite till känns det som, men bokade en resa till Cypern i Augusti med Emma som en belöning och så åker ju jag och pappa till England om 3 veckor idag! Så då känns det värt att jobba när man har råd att göra roliga saker.

 


Ayia Napa, here we come (Rhodos, vi kommer en annan gång!)


I fredags gick jag tíll butikschefen efter jobbet och firade midsommar som slutade med en utgång med Emelie, vart även utgång med Jennie och Sophie efter jobbet i lördags (nykter is the shit, ibland) och så var vi på bio igår så lite socialt liv hinner jag med iallfall!

Börjar inte fören kl 18 idag så ska försöka hinna med sånt jag aldrig brukar ha tid till så dags att grab life nu.



Jag lever.

Hade några fantastiska dagar i Sverige! Önskade som vanligt att jag kunde ha stannat längre men jag vet också att jag hade blivit så fruktansvärt rastlös efter några veckor så lika bra att sluta när det är som bäst.

Går så mycket bättre att jobba såhär mycket tack vare olika butiker, olika arbetstider och fortfarande saker att lära sig. Nu har jag ju bara jobbat 5 dagar sedan jag kom tillbaka, den stor utmaningen blir på tisdag då det är 12 dagar som ska avverkas på rad. Sedan kommer förhoppningsvis Mamma och Ove!

Idag har jag varit ledig och inte gjort ett dugg känns det som fast det har jag ju. Kollat klart på Grey's anatomy säsong 6, tvättat och städat, bytt sänglakan och tagit en liten promenad. Dagen kändes mer värd efter att ha lyckats prata både med mamma, pappa, Emma och en skypedate på nästan 1½ timme med Amela! Sedan umgicks jag lite med Ida, vem visste egentligen att man kunde göra allt det utan att gå utanför dörren?!


en dag då jag inte hade pyjamas 80% av dagen.


RSS 2.0