28 februari

Hej allihopa!

ÄNTLIGEN med stort Ä har vi lyckats lista ut vilken kod det är som gäller för att jag ska få tillgång till deras nätverk, så nu kan jag använda min egen dator.

Har inte varit särskilt flitig med mitt bloggande trots att jag trodde att jag skulle vara det men här kommer lite infomation ifrån England och Mark Beech:

Idag så flyttade den gamla aupairen och jag kommer börja på riktigt imorgon, eller egentligen är det på tisdag för min värdmamma jobbar bara tis-tors och jag håller tummarna för att barnen inte ska göra uppror och att jag snart kommer in i bilkörningen.

Igår hade Livia, den gamla aupairen, ordnat ett litet möte med 2 andra aupairer som bor i närheten så vi tog en långpromenad och sedan blev det utgång. Tjejerna var riktigt trevliga men den ena är 30 år vilket känns som ett ganska stort kliv mellan våra åldrar.. Jag lär nog märka eftersom tiden går om vi kommer att vara kompisar eller inte.


Idag så följde jag med Michaela, den andra aupairen, till Tunbridge Wells och fikade med 3 andra tjejer. Känns som alla är tyska, österikare, ungerska eller slovaker! Menmen, nu är jag tvungen att prata engelska vilket är bra för mig :)

Imorgon ska jag skriva in mig på College och ska läsa 4 timmar i veckan. Ska bli faktiskt bli skoj :)

Har inte haft hemlängtan ett dugg tills jag träffade de andra aupairena och direkt började jag sakna alla kompisar hemma, ni är bäst och ingen kommer i närheten av er har jag märkt.. Men jag hoppas att det blir bättre snart och det är inte så att jag ligger och gråter , det bara värker lite i hjärtat..

Det var allt tills nästa gång,
ta hand om er där hemma!
Tänkte ladda upp bilder men funkar inte just nu så får bli en annan dag:)

ett inlagg utan prickar

HALLOOOO!

Har inte vagat be om att fa tradlost i mitt rum an sa lanar familjens dator varav tangentbordet sjalvklart ar engelskt.

Allt ar bra, flyget gick finfint, hittade Abbie snabbt och barnen kom skuttande fram for att halsa nar vi kom "hem". Hoppas bara att allt blir bra nar Olivia ( den gamla aupairen) slutar har och flyttar in till London..

Har hamnat pa landet och har regnat anda sedan jag kom, surprise?
Jag hoppas och tror att jag kommer trivas har!

Hors mer senare, nu ska jag leta mat och forsoka sluta frysa (huset ar kaaaallt)

Puss&kram fran england

16 timmar kvar

..och det är tårar, tårar och tårar just nu.

Jag kommer sakna er så grymt mycket och önskar jag kunde ta med mina tjejer i bagaget..

45 timmar kvaaaaaaaar

Nu är det verkligen snart dags, bara ynka timmar kvar.
Jag hoppashoppashoppas och tror någonstans inom mig att det kommer bli bra, det måste det!
Jag vet om att jag inte är förberedd på allt som kommer att hända mig och att det kommer bli en chock att helt plötsligt vara tvungen att prata engelska hela tiden men vet inte hur man ska förbereda sig egentligen?

Imorgon blir det avsked av mina fina och grymt underbara flickor och känns som att det är då som jag kommer förstå på riktigt. När någon planerar helgens planer kommer inte jag att kunna vara med och det känns.. jag vet inte vad. Imorgon är det kramkalas som gäller iallafall!

Nu är det positivt tänkande och tagga till som gäller det sista och börjar genom att gå ut och mysa med mina älsklingar i stallet :)


14 dagar

Idag är det 2 veckor kvar! 14 ynka dagar varav 7 av dem inte kommer att spenderas i Skövde utan i Lövåsen!
Har äntligen lyckats bestämma mig för att följa med till fjällen för vem vet när nästa tillfälle att åka skidor kommer och så slipper jag vara ensam en hel vecka strax innan jag ska flytta.

Jag har inte ens börjat packa inför England, eller fjällen för den delen heller, och börjar få lite småttpanik men VAD TAR MAN MED SIG? Och som grädden på moset så flyger jag med Ryan Air- 15 kg är maxvikt. 15 klena kilo!
Men det får jag lösa senare ;)

För er som inte vet så kommer jag bo en bit utanför London i en by som heter Mark Beech som ligger i Kent. Jag får alltså bo i det "riktiga" England vilket jag alltid har velat! :)
Jag ska ha hand om 3 barn, två tjejer och en kille i åldrarna 6, 8, 10 år , blir ganska mycket äldre än jag önskat men blir nog bra ändå :)

Den här veckan blir lite av en hejdå vecka, ikväll blir det en hejdå fika med Jenny eftersom hon åker till varmare breddgrader på torsdag, på schemat ímorgon står Heléne och Dima och på fredag så blir det familjen Ljung jag ska säga hejdå till och framförallt Viktor. Blir en liten förberedelse inför att 
säga hejdå till familjen och alla kompisar.. Menmen, det tar två timmar med flyg så det är ju inte svårt att hälsa på :)



Puss&kram ifrån en som är taaaaggad!

 

 


RSS 2.0