Imorgon smäller det

Nu när jag har jobbat så mycket det senaste har jag blivit världens lataste och tråkigaste aupair men jag har ingen motivation att hitta på saker konstant.

slutade precis jobba och har jobbat sedan igår morses. Medan Imi var på dansskola under dagen så jag och max har kollat på film ( sov första halvan), varit pa hever castle några timmar, spelat fotboll och badat i poolen. Slog två flugor i en smäll förut, skulle städa i stugan som mamma & ove ska bo i men lämnade kvar nyckeln i låstet vilket max givetvis såg så han låste inne mig och sprang runt och dog av skratt medan jag städade. haha, där slapp jag underhålla honom medan jag städade. Har haft granntjejen här konstant sedan i lördags vilket innebär att jag har haft hand om 3 barn trots att den äldsta tjejen har varit borta sedan i lördags.

Max är nog förövrigt en av de bästa barn (snygg gramatik) som jag har träffat, helt underbar! Idag började han damma av min tv och i förrgår så började han helt plötsligt hjälpa mig att vika kläder, bara för att vara snäll och visa mig att han kan. (slavarbete.se) När han tycker om en person så ger han så grymt mycket kärlek och hans skratt säger jag bara..

Imorgon kommer familjen, ser så sjukt mycket fram emot det även om det kommer kännas som en timme tills de måste åka hem igen..

I thought you were gonna be here forever.

Jag kan inte förstå att du är borta.

Ända sedan den dagen Maja såldes har jag fäst mig ännu mer vid dig och fasat för den dagen som du inte längre kommer vara kvar. Du var min solstråle, du fick mig alltid att må bra och jag inte beskriva hur mycket jag älskade dig.

Jag kommer sakna våra promenader hit och dit, kommer sakna hur du blåser i mitt hår, kommer sakna att ibland bli tokig över att inte kunna fånga dig i hagen, kommer sakna hur stolt jag blev när du kom gående emot mig i hagen, kommer att sakna att du trycker dig emot mig när man gick brevid dig, kommer sakna din ibland oerhört fjantiga men underbara personlighet, kommer sakna att märka av hur glad du blir för uppmärksamhet.

Jag vill inte åka ut till pappa i december när jag kommer hem och märka att du inte längre finns i din box, jag kan inte förstå det. Jag vill inte förstå det..

Race Reef**, du kommer alltid vara den finaste av alla

ett litet steg för verklighteten men ett stort steg för mig

Blev betald precis och fick inget extra trots att jobbar 12 dagar i rad och jobbade nonstop fredag-söndag kväll.. Så trotsade min rädsla och frågade min värdmamma om jag kommer få mer pengar och hon sa "jaaa... det kanske vi kan göra... vi har inte gjort det förut men vi kan prata om det för du gjorde ju självklart mer timmar denna veckan."

Nu hoppas jag bara att de ger mig mer betalt, detta är ju faktiskt mitt jobb och på alla andra jobb får man mer pengar när man jobbar övertid, speceillt om man jobbar trippelt så mycket emot vad man brukar ;) Sen ska jag bara ta upp det där med betald semester också.........


Annars kan jag ju alltid börja jobba med bi'n, har numera erfarenhet inom det.


Inlagg utan prickar

Nu ar det exakt 24 timmar tills jag slutar, tjihooo! Haha, trots att klockan bara ar 9 sa ar jag sjukt trott och kanner mig full ( efter ett glas vin, heja carro!), kan somna har och nu typ. Barnen har varit.. hyfsat jobbiga idag, har inte M gratit sa har tjejerna brakat. Deras farmor,hennes sambo och hennes syster har varit har i princip hela dagen for att hjalpa mig ( vet inte vad jag tycker om att min vardpappa ringde och fragade om de kunde hjalpa mig..) sa har haft assistens av farmor'n men M har varit heeeeeemsk emot henne.

Jag kanner aven extra press nar det ar andra omkring, kanns som alla granskar mig och hur jag ar med barnen. Jag och barnen stallde ut olika saker i "Penshurst's flower show" och mitt brod vann forsta pris i sin klass! Sen att det bara var tva olika brod med spelar ingen roll, barnen vann en del de med sa det var bra.

Kan som sagt somna nu, men ska ha den stora tjejen i mitt rum i natt igen (hade tjejerna i min sang plus M pa golvet natten som var= inte mycket somn.) och grannen ar har och ska sova over hon med. Som tur ar nattar framor'n M vilket ar skont sa ska bara lyckas fa tjejerna att vara tysta.

Kanns forovrigt vaaaaaaaaaaldigt bra att farmor'n sa till mig : Det syns hur mycket M alskar dig. YEY! sager jag med stora bokstaver och blir helt varm inombords, aven om jag marker det (typ som att han vackte mig imorses bara for att fraga om han kunde ge mig en kram) sa ar det nagot speciellt att hora nagon annan saga det.

9 days to go

Nu är dag 3 av 12 avklarad och än så har jag fortfarande energi kvar ;) Föräldrarna ska nämligen iväg på bröllop i helgen så har hand om barnen själv ifrån fredag lunch- söndag eftermiddag och så jobbar som vanligt utöver det. Tror dock inte att jag får mer pengar men får hoppas på en trevlig överraskning! Dock jobbade jag knappt efter jag var klar med städningen vid 2 igår men ändå.

Körde som sagt Amela till flygplatsen i måndags morse och hela dagen kände jag mig bara tom och trött. På kvällen var vi som vanligt på en pub och träffade folk och både jag och sophie var sjukt deppiga och gillade inte läget något vidare. Detta är verkligen aupair livets baksida, du träffar folk, blir fort oerhört tajta och helt plötsligt åker folk hem och man ses aldrig mer igen, typ.

Lyckades idag få med mig mellantjejen ut på studsmattan och vi hade en mycket trevlig stund tillsammans, hon berättade massor av hemlisar och visade mig hennes hemliga saker i skogen. Jag berättade lite om Helénes barn och jag tror hon tog åt sig lite av när jag sa att ett av Helénes barn var elak i början för precis innan vi gick in igen sa hon : Kan jag fråga en sista fråga? Har jag varit elak mot dig någon gång?

Det bästa med "mina" barn är att, även om jag har lust att be dem hålla käft och bara lämna dem hemma själva, de kan vara så underbart underbara, mysiga,ge söta komplimanger och kan ge mig så mycket energi. Speciellt killen som är den enda mannen i mitt liv  som jag gillar förtillfället ;)

Baby baby baby oh

Blev att jag jobbade nästan hela dagen igår, förutom 4 timmar på dagen och hade tre söta men oerhört pigga barn i mitt rum för övernattning. Var lite irriterande att mamman missade tåget men en ynka minut så jag inte kunde åka in till Tunbridge Wells och träffa Amela på kvällen men hade det mysigt med barnen istället.

Idag har det äntligen varit ordentligt med värme, är grymt nöjd över att ha pool på tomten kan jag lova.
Veckan har som vanligt gått grymt fort, på lördag blir det nog London på dagen och sedan har Amelas sitt goodbye party, vilket vi har tagat för sedan i söndags. Vet inte riktigt hur det går ihop eftersom det är sista utgången tillsammans... På söndag natt blir det roaptrip med S och A till flygplatsen.

:):

Är både glad och nere förtillfället, fick reda på att Sophie stannar ett år till så yyyyyyyyyyeeeeeeey :D Hon har pratat om det ett tag men bestämde sig igår och är så sjukt glad över att inte alla åker hem i juli och för att vi har så grymt kul tillsammans. Det som är tråktråktråktråkigt är att Amela åker hem på måndagmorgon, hon kommer dock på besök redan i Augusti men självklart är det samma vecka som jag är på semester med familjen..

College slutade förra veckan och hade min sista exam igår, vilket känns grymt skönt! Har fortfarande inte bestämt mig om jag ska plugga i höst också, men kan bestämma i september tydligen :)

.

I might be holding your hand but I'm holiding it loose.

RSS 2.0