21 maj

Haha ojdå, här låter jag inte precis som världens gladaste person i mina inlägg. Blir bara så att jag skriver när jag har för mycket tankar och inte annars.

Trivs jättebra på jobbet, lär mig mer och mer för varje gång! Ska jobba natt ikväll och med det avslutar jag min jobbvecka. Var på en kaffekurs igår och ska på ytterliggare två eller tre kurser vilket känns ¨både vuxet och roligt!

Nu ska jag försökna vakna till liv och bege mig ut till Ikea! :)

.




The hardest part is to let it go.
have you?


.

Jag lever för mycket i dåtiden, tänker för mycket på framtiden för att kunna uppskatta och leva i nuet.

11 maj

Vaknade imorses av att de ringde från dagisjobbet men eftersom jag hatar när någon ringer och väcker mig valde jag att inte svara så har varit ledig idag igen. När jag efter 1½ timme av snoozning pallrade mig upp stack jag och Ida ut och sprang en liten runda! Sånt hoppas jag det blir mer av!

Imorgon börjar jag på mitt nya jobb så ska tillbringa kvällen att egoboosta mig själv och framförallt försöka lära mig så många PLUkoder som möjligt, de vill inte sätta sig..

Om mindre än en månad får jag träffa alla igen PLUS Heléne som jag inte har träffat sedan nyårsafton, där kan vi snacka saknad.

Snygg bild från när hon kom och hälsa på i England


And the third life starts

Börjar på mitt nya jobb på torsdag, är typ som Statiol hemma i Sverige. Inte glamoröst och något status jobb alls men det är ju sånna här jobb som jag gillar. Känns ändå som det är ett steg ifrån McDonald's, bättre lön och nya saker att lära sig. Ett extra plus poäng är att där jag jobbar finns även ett fik så jag kommer förhoppningvis få lite cafe vana också. Så Caroline Berkelind är myyyycket glad!

I och med att det är heltid kommer jag antagligen inte kunna åka hem till Sverige så mycket som jag har velat, har redan bett om ledigt när jag ska till England och för studenten (plus att jag måste ta ledigt för när pappa kommer hit). Jag som vill ha lite sommar i Sverige också, saknar verkligen alla hemma nu när man är så nära att man bara kan boka in det några dagar före!



Jag och min så sjukt snälla och braiga lägenhetskompis efter ett par starka drinkar och innan en bar.


2 maj

Jobbar så mycket jag kan på dagis men längtan efter bättre lön och ett fast jobb är stort. Ska på en intervju på torsdag så hoppas på att jag får det jobbet. Jobbar iallfall på samma dagis hela denna veckan så det känns skönt!

Det är när man har kvällar som denna då man inte mår 100% och man känner sig nere som man märker tydligt att man verkligen börjar på noll med allt när man flyttar till ett nytt ställe och att det tar tid att skapa kontakter. Men man måste ha dåliga dagar för att uppskatta de bra!


Om 4 veckor kommer min solstråle och pappa hit, can't wait!


RSS 2.0