England was as I remebered it.

Hade det för bra den 1½ dagen som jag spenderade i Sverige då jag lyckades träffa en hel del, lyckades även stöta på Linn inne på Willys, how big are the chances? Alltid lika roligt och underbart att träffa alla hemma.

Pappa och jag hade även det grymt i England. Har inte varit så avslappnad i kroppen på månader som jag var när vi bodde hos familjen. Träffade lite kompisar, var i London en del men mest av tiden spenderade vi hos familjen och jag njöt och älskade varje sekund med barnen. Kan inte beskriva hur skönt det var att upptäcka att inget har förändrats mellan oss. Att återigen få busa med Max och ha honom sittandes i knäet, att baka och ha imi lutandes mot axel när vi kollade på tv, hålla hand med Poppy hela tiden vi var på Hever Castle, att vara med den Poppy som hon är innerst inne. Träffa farmorn och Mike, träffa och prata med mammorna på skolan och dricka vin med Abbie och Al och skratta och prata om allt med Livia.

Veckan kunde inte ha blivit bättre!

Nu är det jobb som gäller fram till Cypern, ser inte fram emot att märka av stämningen som råder här i Oslo. Bomben var tydligen i ett hus som jag går förbi varje gång jag ska jobba och det som hände på ön får inte bara hända tycker man.

för mycket goda ting

England kommer vara för bra, jag har längtat att åka tillbaka så jag nästan gråter enda sedan jag satte mig på tåget till flygplatsen påväg till Sverige, min enda dag i Sverige kommer att vara för bra och jag trivs så bra här i Norge. Aldrig förr har jag velat dela mig själv så mycket.


RSS 2.0