Listor

Saker som jag har lärt mig äta här i England:
- Bönor ( menar gröna som man kokar)
- Majs
- Färsk annanas
- Kokta morötter
- Vita bönor
- Broccoli
- Rostade palsternackor

-Lyckades även dricka rött vin än gång och inte få kvälvningar!

Har fortfarande inte lärt mig:
- Ta för mig mer
- Bli strängade mot barnen
- Säga ifrån ordentligt till barnen när de behandlar mig som luft eller har nedlåtande ton
- Stryka skjortor
- Blogga ordentligt
- Äta ordentligt
- Sköta min ekonomi (börjar dock bli bättre..)

Har lärt mig:
- Förhoppningsvis några nya engelska ord
- Köra på vänster sida
- Starta en konversation med okända människor
- Vilka som bryr sig om mig, på riktigt
- Att jag klarar mig bra helt själv

A new me

Jag vet inte hur länge sen det var som jag faktiskt var nöjd över tillvaron, har en tendens att alltid vilja ha mer och aldrig uppskatta det jag har, men nu har jag börjat märka att jag njuter istället för att tråna efter något nytt.

Trots att jag har 5415 olika motgångar varje dag nästan, engelskan räcker inte till, bråk med Max , syskon bråk och slagsmål, saknad efter alla hemma, inga nära vänner här längre, misslyckad matlagning och märkbar viktuppgång så trivs jag här, på riktigt!

Den gamla negativa Carro skulle tänka: Snart kommer de dåliga dagarna, jag väntar bara på dem medan den nya positiva Caroline tänker: Om det kommer sämre dagar får jag komma ihåg de bra dagarna och se framåt.

Jag är stolt över mig själv som klarar detta psykiskt så bra som jag gör, jag har inte gråtit eller brytit ihop och velat ringa mamma och be henne hämta mig. Jag vet att det bara har gått 7 veckor men det är ju alltid en början, right? :)


11 april

Trivs rätt bra här kan jag meddela!
Vädret har varit helt underbart hela veckan, Al (min värdpappa) monterade precis ihop "min" nya tv, tog familjens tvbord in till mitt rum så att tvn kommer upp i höjd så jag kan se den bättre ifrån sängen och har haft en bra helg även om jag har tillbringat den med familjen väldigt mycket. Var på den gamla aupairens födelsedagsfest igår i London och var mycket roligare än jag trott så det var nice! :) I och med att rummet har fått en makeover så känns det mer som mitt rum nu än det gjorde förut (trots att jag inte tycker kombinationen terracota och röd är den bästa kanske..) så nu fattas bara att alla bilder ska upp på väggarna för att det ska bli kanoners!


Kom på mig själv när jag gick mellan Tower Bridge och London Bridge igår med en kall frappucino i min hand att jag verkligen njuter av att äntligen vara här! Allt blir så mycket lättare när solen är framme.


Känns så konstigt att se bilder på Fredrik, är så svårt att inse att han faktiskt inte lever längre..


oooops

oj, jag glömde skriva att imorgon ska hela familjen plus jag åka till ett stort nöjesfält. Hihihi:) Jag blir alltid som ett barn i närheten av karuseller och är ju faktiskt fortfarande tonåring så får faktiskt vara helt sprallig:D

Godnatt! :)

Sunshine all day long

Har varit underbart väder idag så jag och barnen har tillbringat en del av dagen på Hever Castle. Jag som inte brukar tycka slott och slottsparkar är något speciellt blev helt tagen! Det var så fint med alla blommor, gräsplätter, vatten och ja ni fattar. Hit ska jag fler gånger! Att man kunde gå runt i linne gjorde allt ännu bättre.

Har idag kännt att jag har jobbat ordentligt och även om huset ser ut som ett bombnedslag förtillfället ( har inte hunnit städa de timmar jag ska och det har lagts in nya golvmattor i mitt rum och tvrummet & vi har målat om mitt rum så ligger bitar av mattor och färgburkar lite här och var) så har jag idag känt att mitt jobb faktiskt har betydelse och det är så skönt!

Har precis haft mini-spa och ska nu måla naglarna i någon fin färg, sedan blir det kolla film på datorn (min tv började pysa och kom massor utav rök ifrån den inatt så antar den är ganska död nu) och ta igen sömn ifrån natten som var eftersom jag skjutsade Christina till flygplatsen mitt i natten.



Mer sådana här dagar tack!
(och nej, det är inte något av mina barn på bilden)


2 april

Jag erkänner, jag är sämst på att blogga! Hittar inte motivationen till att skriva inlägg faktiskt.

Idag blir det utgång igen, gårdagens utgång var en flopp! Imorgon ska jag och Christina till London och planen är att sova över hos Kicki och tillbringa hela helgen där. Kom på att jag kanske ska berätta det för min värdfamilj att jag inte kommer vara hemma under påskhelgen;)

Med barnen har jag nu en bra period, har märkt att när man leker med Max så uppskattar han verkligen det så får börja engagera mig lite känner jag i mitt arbete! Hittills har jag inte gjort det känner jag, fy på mig! Nu känns allt helt underbart och har gjort det ett tag, hoppas verkligen att jag fortfarande kommer att trivas när Christina flyttar hem igen!

Det var allt för mig, GLAD PÅSK!
Grattis Sanna! :)


RSS 2.0