Gra dag

Jag som trodde att jag kunde fixa min dator igar nu nar jag har fatt lana Jennies formateringsskiva men icke sa nicke, har nu mera ingen internet anslutning pa datorn och eftersom mina kunskaper inom datavarlden racker sig till att oppna paint typ sa kan jag inte gora sa mycket foren jag kommer till Sverige. Har nu alltsa inget som helst internet (skype och spotify funkade) och en aldre version av windows an jag hade forut. Jag skulle ha lyssnat pa mamma...

Jag som har langtat sa att kunna skriva ordentligen svenska och lagga upp bilder har, att kunna sitta framfor min dator hur lange som helst i mitt rum. Dagens i-lands problem jag vet.

Igar sa var jag grymt sugen pa att saga upp mig, ibland forstar jag inte varfor jag ska jobba for nagra barn som kan skrika "du ar en idiot" efter man har sagt att "du far inte ata den nu men du kan ha det till efterratt".. Som tur ar de underbara de flesta dagar sa ska vall egentligen inte klaga.

7 manader och 6 dagar

I veckan blir det en hel del jobb, jobbar sent idag och imorgon plus att jag kanske har Max pa lordag kvall. Eftersom jag inte langre pluggar har jag 8.30-15 fria varje dag (eller 6 timmar stadning och strykning ska hinnas med under den tiden) sa har jag blivit sa fruktansvart lat.
Har inte varit pa gymet pa en vecka, hade ratt nar jag sa att jag skulle bli forkyld sa fort jag borjade trana. Har sedan i fredags knappt haft nagon rost men idag later det som att den kommer tillbaka. (kan heller inte sticka under stolen med att det ar mer lockande att kolla pa tv an att kora till gymmet)
Traaakigt inlagg jag vet, ar inte sa mycket som hander i mitt liv nu (abbie papekade igar om att jag aldrig ar i london, forstar sjalv inte varfor jag knappt aker dit mer). Har dock grymt roligt sa jag ska inte klaga :)

'cause I am having a good time

http://www.youtube.com/watch?v=GSADxMocaHs

Fragan som lyder ar:

att aka till USA ett ar och jobba som aupair igen eller inte?

Barndomsminnen

Manic Monday
Six o'clock already

I was just in the middle of a dream
I was kissin' Valentino
By a crystal blue Italian stream

But I can't be late
'Cause then I guess I just won't get paid
These are the days
When you wish your bed was already made

It's just another manic Monday
I wish it were Sunday
'Cause that's my funday
My I don't have to runday
It's just another manic Monday

Have to catch an early train
Got to be to work by nine
And if I had an air-o-plane
I still couldn't make it on time

'Cause it takes me so long
Just to figure out what I'm gonna wear
Blame it on the train
But the boss is already there

It's just another manic Monday
I wish it were Sunday
'Cause that's my funday
My I don't have to runday
It's just another manic Monday

All of the nights
Why did my lover have to pick last night
To get down
Doesn't it matter
That I have to feed the both of us
Employment's down

He tells me in his bedroom voice
C'mon honey, let's go make some noise
Time it goes so fast
When you're having fun

It's just another manic Monday
I wish it were Sunday
'Cause that's my funday
My I don't have to runday
It's just another manic Monday
I wish it was Sunday
'Cause that's my funday
It's just another manic Monday

Sa fort jag hor denna laten tanker jag alltid pa nar vi var sma och  vi lyssnade pa den ifran ett kasettband i pappas bil and life was as life should be.

tiiiiisdag

Jag vill kunna prata flytande engelska, nu!

och om min dator skulle funka skulle inte heller vara fel, ar inte sugen pa att betala 600 kr for det dock.

Sunday

Ar helgen redan slut?!

Eftersom jag satt barnvakt igar ifran 6 pa kvallen till kl 12 idag sa har jag knappt haft nagon helg. Den gamla aupairen kommer over igar och gjorde mig sallskap. Vi hade en riktigt lat lordagskvall och alla sov inne i Imi's rum. Barnen var sa himla bra igar sa kandes inte sa farligt att jobba, tank om de alltid kunde vara sa.

Den gamla aupairen blev sa chockad nar hon sag barnen skrapa av tallrikarna och sedan stalla in de i diskmaskinen och jag blev ganska stolt nar Imi kommenterade det: Ja, Caroline har lart oss. Vet vall inte direkt om jag har lart dem, tvingar dem mest. Sa nagon skillnad har jag gjort i deras liv iallafall.

I fredags var det som sagt utgang, kan fortfarande inte forsta att jag och Sophie blev inbjudna till CutieMcCuties lagenhet efterat! hahahha, intressant att veta for er, jag vet.

Maste vara sveriges samsta medborgare som inte har rostat idag, tankte inte ens pa det eftersom det inte finns nagot som paminner en har.

fridayyyyy

Idag var det forsta gangen pa ett och ett halvt ar som jag besokte ett gym och det kandes grymt bra! Har saknat att inte ha mojligheten att kunna trana pa riktigt de fa gangerna som jag kanner motivation. Vi far se hur lange jag kommer vara en flitig besokare, har ett kontrakt pa 6 manader...

Ikvall blir det utgang som vanligt, forst ska vi dock pa internationellt mote pa starbucks som kyrkan haller i, i en annan stad. Jag har inte varit dar pa evigheter sa ska bli intressant att se vilka som ar dar, alltid lika roligt att ga dit partysminket ;)

Imorgon blir det jobb, den gamla aupairen kommer hit och haller mig sallskap pa kvallen och natten. Ser inte fram att bara vara ledig en hel helg pa fem veckor..


15 september

under veckan som varit har:
- Bella varit har pa besok och vi har haft det grymt skoj!
- jag antligen fixat bankkonto och gymkort
- vagat beratta for mamman att nyckeln ar borta
- fatt reda pa att jag klarade hela kursen som jag laste
- mellantjejen och jag blivit tajta
- den stora tjejen har blivit oerhort stor sedan hon borjade pa ny skola och har lust att bara platta till henne
- varit med om min forsta krockolycka (idag), eller olycka och olycka. Eftersom vagarna ar sa SJUKT sma pa vissa stallen smallde min och en annan bil sidospeglar ihop.
- traffat de nya au pairerna i Penshurst

under veckan som varit har jag fortfarande inte:
- lyckats fixa min dator. Mamma smsade precis och skrev att hon fortfarande inte har skickat bockerna som kom med boken
- kommit fram till hur lange jag ska vara har och vad jag ska gora efter men har dock bestamt mig for att leva livet har och nu och fatta de besluten i decemeber eftersom jag aker tillbaka efter nyar.

ett inlagg utan bilder, igen!

Min dator har fortfarande virus vilket ar hyfsat irriterande eftersom familjens dator ar sa komplicerad och just det, familjens..

I fredags fick jag helt plotsligt sitta barnvakt at mina barn+ tva till da mamman var i Berlin och pappan stannade kvar i London och festade. han kom hem kl 10 pa lordags morgon men han gav mig £30 extra i lon sa jag klagar inte. Eftersom jag sa sallan sitter barnvakt pa helgerna (pepparpeppar) sa blev helgen oerhort kort med tva dagar istallet for tre menmen.

I lordags var det aterigen dags for party, vi firade Sophie som fyller 21 idag och vet ingen som ar mer kar i hennes fodelsedag an hon. Sedan en och en halv manad tillbaka har hon pratat om sin fodelsedag, nar det borjade narma sig har hon aven sagt det till allt och alla. Hon har berattat att hon alskar jul lika mycket sa antar att jag far sta ut med tjatet ett tag till. Det var helt okej utgang men har haft roligare kvallar, kanns som man har roligare om man bara ar tva som gar ut?

idag sa overraskade jag Sophie med ballong, cupcake, presenter och ostbagar och blev kvar dar ett tag, jobbar inte sarskilt mycket idag som ni forstar.

De nya au pairerna borjar komma forresten, har an sa lange traffat Michaelas eftertradare, far hoppas att vi funkar bra ihop :)

RSS 2.0