23 september


Sakta, sakta börjar lite fler bitar falla på plats samtidigt som jag trivs så bra här, jobbet passar verkligen mig som handen i handsken vilket gör det lätt för nutiden men ganska mycket svårare för framtiden.

Det är fortfarande så mycket som är oklart och det är bara mina drömmar som styr mig, vilket är både befriande och lite läskigt. Jag ska njuta tusen gånger om av detta året innan jag, antagligen, sätter mig bakom skolbänken och är låst på ett helt annat sätt än jag är van vid.


Höst

Jag saknar att gå i skolan nu när hösten är här. Dels för att jag alltid har gillat skolan, sen för att man inte behöver bestämma tider för att träffa kompisar utan man gör det ändå, sen för att det är skönt att ha struktur och man får utvärdering på saker man gör men mest för att jag saknar att klä mig ordentligt! Att ha andra kläder än jobbkläderna och att fixa sig på morgonen (åh ja, eller mer än nu iallafall). Att se vad andra har på sig och få insperation och även shoppa nya kläder.

Nästa höst blir det antagligen skola igen så får väll passa på att njuta att gå osminkad och i leggins ett litet tag till ;)

fast i helgen ska det shoppas för då är jag i SKÖVDE!


studenttider, behöver man säga mer?


liseberg

Igår firade jag och Jennie min enda lediga dag på 17 dagar (inget ovanligt med det i mitt liv) med ett spontanbesök på älskade Liseberg! Vi bestämde oss lite halvsnabbt, bokade biljetterna när jag hade slutat och satt på bussen till Göteborg 6½ timme senare!

Idag har jag jobbat och nu sitter jag och planerar lite för upplärningen som jag ska ha imorgon. Hur kommer det sig att när man ska göra något "viktigt" så vill man sitta vid ett bort och ha det rent och fint omkring sig? Säkert efter alla gånger man hörde i skolan hur viktigt det var med bra studiemiljö vid läxläsning!..


Jag vann stjärnvinst för första gången! Och på den första omgången!


RSS 2.0