Jag ger upp

Okej, jag vet att varlden inte gar under men sedan i tordags sa har:
-varmvattnet slutat fungera (funkar som tur sedan i sondags!)
- mitt extra element i mitt rum slutat fungera
- jag lyckats slarva bort en av nycklarna till gaststugan (familjen kommer hem om 45 min..)
- min mobil blivit snodd/borttappad
- mitt antivirusprogram plotsligt avaktiverats och jag har numera virus pa min dator som gor att jag inte kan anvanda internet
- insett att det inte alls ar sa latt att skaffa bankkonto har som mina kompisar sager

Jag vill bara dra tacket over huvudet och sova tills allt funkar igen,
men far vall vara glad att solen skiner for forsta gangen pa ett antal veckor.

31 augusti

en mobil och ett x antal pund fattigare men har haft så grymt roligt när Heléne var här.

Familjen kommer hem idag och känner inte mig inte utvilad för fem öre, har inte haft så många lugna stunder som jag trodde.. Tror också att mamman ska iväg på konferens imorgon till Tyskland i ett par dagar, vilket hon inte har berättat än. Spännande det där känner jag.

Hade även tänkt att ha tid för mig själv efter Heléne åkte och försöka fatta beslut för vad jag ska göra efter England (resaresaresaresa), hur länge jag ska vara här, vart och när jag ska plugga. Jag har alltid veta att jag ska jobba som aupair och har väll trott att det andra kommer jag inse under det året men ack så fel jag har. Känns förtillfället att jag kommer plugga i Västerås eftersom Heléne också pluggar det. Har dock några månader att bestämma mig som tur är även om det är skönt att veta ibland.

And so this is christmas?

Fick lite panik häromdagen när jag kollade upp resor hem över jul&nyår och såg: 1 biljett kvar, 4 biljetter kvar, 3 biljetter kvar och hur priserna var.

Tog tag i saken efter jag pratat med mamma och eftersom min värdmamma är så grym som hon är gav hon mig ledigt från den 17e december. Lyckades tillochmed fråga om jag kunde få fredag ledig också eftersom det skilde ungefär 500 kr mellan fredag och lördag, vilket jag fick :) Men tydligen har mamma fått en fjantig känsla att hon kommer få jobba på julafton, vilket jag inte hoppas!

Ingen biljett är bokad tillbaka än, måste kolla upp om systrarna menar allvar med att vi ska fira nyår här i england eller inte först.

Så alla ni som vill se mitt underbara ansikte kan börja räkna ner, på pricken 4 månader kvar idag ;)

15 aug

yeeeeeeeeeeeeey, klarade både min reading och writing exam. Känns som att jag klarade min speaking och listning del också men får reda på det om några veckor. Även om jag inte var på högsta nivån så känns det grymt bra, hoppade på den kursen i mars och klarade den trots att den började i början av september! :) Är inte förvånad att de skrev Samantha Berkelind på mitt certifikat dock... får ta tag i det i veckan känner jag.

Helgen har varit helt okej, utgång i fredags och i lördags. varje gång är det saker som händer när vi är ute, i fredags dansade jag och Sophie med Mario och Luigi och igår pratade vi äntligen med cutieMccutie, som var den tråkigaste personen någonsin. Blev sjukt förvånad när det visade sig att hans bästa kompis hade bott i sverige och kunde prata svenska, världen är allt bra liten ibland.

Hade en bra kväll med flickorna i torsdags, hade min andra dansuppvisning i mitt liv för mamman och sedan var vi ute och "joggade" på kvällen, jag blev  så ledsen när jag hörde att den äldsta tjejen tycker att hon är tjock och massa andra saker. Hon är 11 år, det är sjukt att man redan då känner press på hur man ska se ut! Hon är jättevacker och dansar 5 timmar i veckan plus allt annat som hon gör och det är så fel, så fel, så fel att hon känner så.

ska fortsätta min lata helg med att kika på Valentine's day tänkte jag :)

12 augusti

Jag ar verkligen samst pa att blogga vilket jag sjalv tycker ar jattetrakigt och dumt, hade jag bloggat flitigt sa skulle jag kunna anvanda bloggen till att tanka tillbaka och minnas England sa mycket battre. Har redan glomt av sa mycket kanslor, upplevelser och saker jag har gjort den tiden som jag har varit har. Onskar verkligen att jag hade skrivit dagbok eller nagot under de forsta manaderna har, det ar latt att vara efterklok..

Har knappt jobbat nagot det senaste, kanns som jag har sommarlov jag ocksa. Jobbade i mandags men tva av barnen ville vara hos deras farmor sa hade bara den stora tjejen som klarar sig sjalv, tog med henne pa Toy Story 3 och nar vi kom hem var mamman hemma, igar passade jag pa att stada nar familjen var borta och idag jobbar jag 9-19 och sen ar det tisdag och halva onsdagen nasta vecka sen ar det seeeeeeeeemester! Eller ska folja med familjen forsta veckan ner till sodra england men blir inte jobb pa samma satt :)

Sophie kom tillbaka i sondags och har spenderat alla kvallarna sen dess med henne i en park eller pa en pub och bara snackat skit. I mandagskvall runt 11 bestamde vi oss for att aka till hennes pojkvan som hade nagon slags fest, vilket var helt okej. Var dock grymt trott nar vi akte hem runt 3, korde pa fel sida av vagen i borjan innan Sophie sa till mig..... Har inte en aning varfor jag gjorde det, sitter vall i ryggmargen kanske.

Nu ska jag gora lite lunch till barnen

5 augusti

Förstår verkligen inte vart dagarna tar vägen?

Det var grymt kul att ha familjen här, även om det var alldeles för kort och intensivt. I lördags tog jag med dem till Tunbridge Wells där vi var nästan hela dagen och när vi kom tillbaka hem umgicks vi med min värdfamilj, på söndagen var det Brighton som gällde och ännu mera shopping och sedan var det dricka vin och äta färsk frukt på kvällen. På måndagen åkte vi till en annan stad och sedan ut till flygplatsen igen.

Jag var förberedd på att börja gråta som ett barn när jag sa hejdå till dem men det var inte så farligt, självklart jättetråkigt att säga hejdå och veta att man inte kommer ses förens till jul men när jag satte mig i bilen kände jag mig bara grymt stolt över mig själv som gör detta.

Nu kanske jag ska börja jobba lite, barnen har ju sommarlov så de är hemma hela dagarna och vet att jag borde dra med dem utomhus meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen det orkar jag inte.


RSS 2.0