Fraser Isand

I torsdags akte vi ut till Rainbow Beach for att spendera natten dar och ha genomgang infor var tur ut till Fraiser Island. Fraser Island ar varldens storsta sando dar allt ar bygdt pa sand. Efter att ha blivit indelad i grupper pa 8 personer sa hade fick vi se pa en film och en man berattade om allt som kunde handa, vad vi skulle akta oss for och hur mycket vi kunde bli ersattningsskyldiga om var grupps jeep skulle fa nagon skada. Han presenterade allt sa att det lat farligt, osakert och som en millitarovning samtidigt som regnet oste ner utanfor.

Vi var alltsa inte taggade att aka ut till en o i 3 dagar for att campa i sporegn samtidigt som det sprang runt aggresiva Dingos (vildhundar) som bade tog var mat samtidigt som de kunde attackera oss. Det blev heller inte battre nar vi gjorde oss klara for att aka ut pa fredagmorgon da vart "All inclusive" visade sig att vi var tvunga att laga allt sjalva pa ett gasolkok och allt skulle vara inlast i en slapkarra.

Men trots att det oste ner pa natterna och jag och Emelie vaknade upp dyblota i vara sovsackar (det verkade som att personerna innan hade kissat pa sig i dem pa lukten som satt i vara klader) och att taltet lackte in sa att vi sov i en vattenpol bokstavligt talat den andra natten och ALLT vi hade var dygnsurt hade vi sa grymt kul! Vi hangde ihop med andra svenskar under hela resan, akte runt i en jeep nar var ledare korde som en idiot samtidigt som vi dunkade hogmusik, sag den fantastiska miljon (regnskog, oknar, korallfargade sjoar m.m), hoppat in i en jeep i ren panik da dingon som vi forsokte skramma ivag istallet for att bli radd borjade ga emot oss, blev indragna i forhallande brak och blivit provecerade av tva sma 93or i fran Tyskland.

Vi skrattar redan att allt som vi var med om och det kommer absolut vara ett av de starkaste minnena vi har.

Kommentarer
Postat av: Sanna - en svart ko ger också vit mjölk

Haha. Tur du är så anpassningsbar :)

2012-03-04 @ 09:26:59
URL: http://shesasaint.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0