Gili T

Kan borja med att skriva att Bali kanns nu MYCKET battre an som det kunde uppfattas forra gangen:)

Sedan jag sist skrev sa har vi varit pa 4 olika stallen. 4 dagar av dem spanderade vi pa en o som heter Gili Terawangan och som var som en liten sagoo. Pa on finns det ingen "trafik" utan endast hast och vagn eller cykel. Vissa stunder oste regnet ner och askade och blixtrade och vissa stunder var det stralande sol och glittrande hav. Vi hade nagra sjuka utgangar och sena natter och vissa kvallar med kortspel och dricka tea. Vi traffade aven Angelica och Maria som vi har umgatts med en hel del sedan tidigare och stotte pa folk som vi "kande" fran Australien. Ibland ar backpackerlivet ganska litet.

Vi hade som ni forstar hur roligt som helst och bodde som prinssessor och ville inte aka darifran men tiden borjar rinna ivag for oss och eftersom alla 3 vill surfa sa akte vi tillbaka till Bali. Vi skulle egentligen till en annan storre o men dar ar det annu storre risk for att fa malaria sa vi tyckte inte det var vart risken.

Nu ar vi pa ett surfarstalle som heter Padang padang och vi hoppas kunna surfa imorgon.

Badrummet var inte helt fel


Underbart skont bakishang i sacosack och havsutsikt
Sara



Tank om livet kunde vara sahar latt jamt.

Kommentarer
Postat av: Börje

Verkar ju väldigt jobbigt att ha det varmt och skönt hela tiden och surfa och dricka pilsner och träffa konstiga djur och konstiga??? människor och dessutom hoppa fallskärm... Passa på och njut! Ha dé...

2012-03-26 @ 21:42:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0